Utilaje, tractoare, seminte, rasaduri, irigatii si motounelte
Utilaje, tractoare, seminte, rasaduri, irigatii si motounelte

Despre

Rural Plant

SC RURAL PLANT SRL va ofera doua game de produse.

Prima gama este cea de fitofarmacie pentru protectie a plantelor , seminte , ingrasaminte , foliare , folie solarii , folie mulch , folie capsuni , produse pentru irigatii (agricole si rezidentiale) , rasaduri ,stoloni de capsuni, bulbi de flori, etc. Produsele oferite pe paginile noastre de prezentare reprezinta doar o parte din produsele comercializate ,iar daca cautati un produs si nu il gasiti pe site , va rugam nu ezitati sa ne contactati .


A doua gama de produse este specializată în comercializarea și întreținerea utilajelor și a tractoarelor Solis și LS , fiind un dealer autorizat pentru aceste utilaje de încredere. Cu o gamă variată de tractoare cu puteri cuprinse între 16 și 101 CP, Rural Plant se angajează să ofere soluții adaptate nevoilor diverse ale clienților din mediul rural și nu numai.

Produse și Servicii:
1. Vânzare de Tractoare : Rural Plant oferă o gamă largă de tractoare , începând de la modele cu puteri mai mici 16cp , ideale pentru agricultura de subzistență sau pentru gospodăriile mici, până la tractoare cu puteri mai mari  101cp , potrivite pentru fermele extinse sau pentru lucrările agricole mai intense.

2. Mentenanță și Servicii de Reparații (Serviss/service): Compania Rural Plant dispune de personal specializat și echipamente adecvate inclusiv tester/diagnoză oficială de fabrică pentru a oferi servicii de mentenanță și reparații pentru tractoarele comercializate. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să asigure întreținerea corectă și să remedieze orice defecțiune în cel mai scurt timp posibil.

3. Garanție: Furnizorii de tractoare prin Rural Plant oferă garanție începând cu 24 de luni sau 1500 de ore de funcționare și pana la trei ani sau 1500 de ore de funcționare pentru tractoarele Solis și LS comercializate, asigurând astfel clienții că produsele achiziționate sunt de înaltă calitate și că orice problemă care ar putea apărea în perioada de garanție va fi soluționată prompt și eficient.

4. Vânzare de Utilaje: Pe lângă tractoare, Rural Plant în parteneriat cu Magazia lu’ Costică , poate furniza și diverse utilaje agricole necesare pentru activitățile specifice, în funcție de cerințele și preferințele clienților. De la pluguri meturi grape și semănători până la echipamente pentru irigații sau pentru recoltat, suntem pregătiți să oferim soluții complete pentru nevoile agricole . De asemenea dispunem de soluții complete pentru întreținerea localităților , atașamente versatile special concepute , precum lame de deszăpezire, vidanje , remorci , tocatori , măturători și tăietori de iarbă, care pot fi ușor montate pe tractoarele noastre, transformându-le în adevărate unelte multifuncționale pentru întreținere.

5. Fiabilitate dovedită: Produsele noastre sunt cunoscute pentru durabilitatea și performanța lor remarcabilă în condiții diverse.

6. Eficiență energetică: Tractoarele noastre sunt concepute cu tehnologii avansate, care le fac eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

7. Asistență tehnică: Suntem aici pentru a vă sprijini în alegerea celor mai potrivite soluții și pentru a vă oferi suport tehnic pe tot parcursul utilizării produselor noastre.

Misiunea Noastră:
Misiunea noastră este să facilităm accesul la echipamente agricole de înaltă calitate și să oferim servicii de încredere pentru a sprijini dezvoltarea sectorului agricol în mediul rural și nu numai . Ne angajăm să fim partenerul de încredere al fermierilor , consiliilor locale , firmelor de întreținere spații verzi și al micilor întreprinzători agricoli, ajutându-i să-și îmbunătățească eficiența și productivitatea.

Contact:
Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice, vă invităm să ne contactați la adresa noastră:

Adresa: Chizatau DN6 jud Timiș Telefon: 0761.231.086 / 0744.534.705 Email: office@ruralplant.ro
Website: https://www.ruralplant.ro

Rural Plant – Partenerul Dumneavoastră de Încredere în Agricultură și nu numai !