International Tractors Limited (ITL), este unul dintre primii trei producători de tractoare din India, cu o producție anuală de 150.000 de tractoare. Moderna fabrică de producție integrată se întinde pe 200.000 de metri pătrați de teren, și se situează în Hoshiarpur, Punjab.

ITL produce o gamă largă de tractoare și echipamente agricole ce variază de la 20 – 110 CP, sub numele de marcă Sonalika si Solis. Cu viziunea de a deveni un actor important pe piața internațională, ITL și-a croit calea în peste 80 de țări din întreaga lume, prin intermediul rețelei sale puternice de peste 1800 de  dealeri la nivel mondial și 5000 de angajați ce lucrează în mod constant pentru creșterea companiei.

Parteneriatele precum Yanmar (Japonia), și parteneriatele anterioare cu Renault au facilitat conformarea adecvată a grupului cu standardele globale, în cea ce privește fabricarea produselor sale. Acest fapt reiese din investițiile strategice în acest grup, efectuate de companii de renume precum Blackstone (Singapore) și JM Financials.

Grupul a fost bine cunoscut pentru fabricarea de produse cu grad zero de defecțiune. Pentru a asiguraacest lucru, a acreditat cu secces diverse certificări internaționale, precum ISO 9001:2008 / ISO 14001:2004 / ISO TS 16949.

Tractoarele sunt conforme, de asemenea, cu normele rigide americane EPA și cu normele CEE, ceea ce le ajustează piețelor dezoltate din America și Europa.