Utilaje, tractoare, seminte, rasaduri, irigatii si motounelte
Utilaje, tractoare, seminte, rasaduri, irigatii si motounelte

HONDA

Ai cel putin 10 motive pentru care sa alegi Honda !

1. Tehnologiile exclusive Honda
CycloConverter, Roto-Stop, Versamow, Smart Drive, Auto Choke System, Full Throttle Control, VTEC, BLAST. Acestea sunt doar cateva dintre tehnologiile brevetate de Honda pentru a va oferi o experienta de neuitat in utilizare. Cele mai performante solutii pentru cea mai mare usurinta in exploatare.
2. Detaliile care fac diferenta
Pentru orice produs Honda, detaliile fac diferenta fata de competitori. Calitatea materialelor, imbinarile perfecte, asamblarea ireprosabila a componentelor, solutiile tehnice inovatoare si eficiente, nivelul de finisare, toate acestea fac din utilizarea produselor Honda o reala placere.
3. Asistenta post-vanzare
Reteaua de unitati service autorizate numara peste 120 de puncte de lucru pe intreg teritoriul Romaniei.
4. Incredere
De-a lungul timpului produsele Honda au dobandit increderea clientilor din toata lumea. Singurele produse care isi fac treaba de fiecare data fara gres, singurele Echipamente care pornesc intotdeauna de la prima sfoara.
5. Experienta
De aproape 50 de ani Honda isi perfectioneaza constant produsele pentru cei mai exigenti utilizatori.
6. Performante
Performantele nu tin numai de puterea motorului. Pentru Honda performanta e data de un cumul de parametrii cum ar fi consum de combustibil, putere, cuplu motor, emisiile de esapament, nivelul de zgomot, nivelul de vibratii, usurinta in exploatare, comenzile intuitive, productivitate, usurinta in transportare, fiabilitatea subansamblelor si a produsului finit.
7. Prestigiu
Honda inca ramane liderul incontestabil in topul producatorilor de motoare. Pe partea de echipamente, in septembrie 2008 Honda producea modelul numarul 85.000.000.
8. Inovatie
De la primul motor de barca in 4 timpi la sistemele de protectie special concepute pentru siguranta utilizatorilor, centrele de proiectare Honda au gasit intotdeauna cele mai eficiente solutii pentru cea mai placuta experienta.
9. Cele mai mici costuri
Daca pretul echipamentelor uneori depaseste cotatiile concurentei, cu siguranta avem cele mai mici costuri de exploatare din breasla. Fiabilitatea si durata lunga de viata a utilajelor Honda le fac cele mai bune investitii din domeniu.
10. Cele mai copiate echipamente din lume
Poate cel mai puternic motiv enuntat. Intotdeauna se copiaza cel mai bun produs de pe piata. Si Honda este cel mai copiat, indifferent daca vorbim de motopompe, motocultoare sau generatoare